Преди 30 години мислех,че ни предстои цъфтеж, а вижте сега...в

...
 Преди 30 години мислех,че ни предстои цъфтеж, а вижте сега...в
Коментари Харесай

Найден Тодоров за това дали ще се задържи на поста: Казва ли ти н...

  " Преди 30 години мислех,че ни следва разцвет, а вижте в този момент...в нищо не може да сме сигурни. Просто се надявам да организираме добре изборите`, разяснява в ефира на бТВ Тодоров.

 

Той съобщи, че служебният министър председател Димитър Главчев не го познава като министър, а като музикант. Смяната на двама министри, Тодоров разяснява по този начин: " Досега президентът избираше министър председатели и тези хора несъмнено са знаели, че ще бъдат такива и са имали подготовка, Главчев имаше една седмица...за една седмица човек може да избере добър, експертен кабинет, само че дали може да познава всички ".

 

Найденов разяснява и за решението си да освободи шефа на фонд " Култура " Сава Драгунчев. Имало е поредност от гафове в Национален фонд " Култура ". Имаше решения, които бяха нецелесъобразни. Сава Драгунчев не се яви в Министерство на културата, с цел да му връчим заповедта за отстраняването му, съобщи още  служебният министър на културата.

 

НФК е подхванал дейности за възвърне средства от това шоу. Водят се правосъдни борби с уредниците, сподели той във връзка изхарчените над над 93 хиляди лева от Национален фонд " Култура " за мил куин шоу в столично ЛГБТИ заведение през 2022 г

 

Министърът уточни, че към момента има проблем със схемите по Плана за възобновяване и резистентност, касаещ средствата по фонд " Култура ". " Европейски Съюз е много внимателен и Министерство на културата създава схеми, с които парите да бъдат изхарчени, само че авансово би трябвало да бъдат утвърдени от Европейски Съюз ", уточни той. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР